• Az Animatiqua kreatív csapatát komoly kihívás elé állította az, hogy az Amtest termékeit a lehető leglátványosabban mutassa be. A tesztelési berendezések zárt, dobozszerű felépítése, elengedhetetlen a precíz mérésekhez, viszont ez kevés teret hagyott a vizuális kreativitásnak. De nem elégedhettünk meg a szokásos, sablonos megoldásokkal. Ehelyett egyedi és friss ötlettel kellett előállni. Egy apró, lendkerekes robot kalandját „követtük” végig, ahogy az ipari, markáns vonalvezetésű gépek között manőverezik.

Ez az innovatív megközelítés lehetővé tette a nézők számára, hogy izgalmas úton keresztül ismerjék meg a tesztberendezéseket, amikről először talán nem is gondolnánk, hogy milyen érdekességét rejtenek. Ezzel a módszerrel nem csak egyedi megoldás született, de kiemelte a tesztberendezések fontosságát és professzionalizmusát, miközben az imázsfilm a kreativitás és a minőség üzenetét közvetíti. Az eredmény egy olyan film, tele finom részletekkel, ami professzionális hatást kelt, miközben végig fenntartja a néző érdeklődését.

 

Ezzel a megközelítéssel igyekeztünk oldani azon a gyakori problémán, amely az ilyen típusú céges imázsfilmeknél felmerül: a munkavállalók fluktuációját és a statiszták szerepeltetésével járó nehézségeket, valamint a később esetlegesen felmerülő jogi problémákat. A cégtől esetleg távozó kollégák utólagos törlése az imázsfilmekből jelentős anyagi terhet róhat a vállalatokra, míg a statiszták bevonása gyakran disszonáns és nem organikus elemként tűnik fel a vállalati környezetben.

Ennek a megoldásnak az alkalmazása nem csak hogy kivédte ezeket a potenciális nehézségeket, de egyedi és figyelemfelkeltő elemként is szolgált, ami frissességet és egy funky világot is hozott az imázsfilmbe. Lehetővé tette, hogy a figyelem teljes mértékben a vállalat által kínált termékekre és szolgáltatásokra irányuljon, anélkül, hogy a munkavállalók jelenléte vagy hiánya problémát jelentene.

Az Animatiqua csapata hisz abban, hogy egy jó imázsfilm nem csak mutat, hanem mesél is. Olyan vizuális történeteket készítünk, amelyek segítenek a brandeknekkiemelkedni és meggyőzni az üzleti partnereket. Ha kíváncsi vagy, hogyan tehetjük ezt meg a te vállalatod számára is, kattints ide és lépj kapcsolatba velünk