Budapest  nem csupán a híres hidak és műemlékek otthona, hanem számos olyan épület is megbújik szűk utcáin, amik visszarepítenek minket a múltba. Ezek az épületek nem csupán történelmi jelentőséggel bírnak, hanem egyedülálló atmoszférájukkal és lenyűgöző építészeti részleteikkel is lenyűgözik az ide látogatókat.

A város mindig is inspirációt nyújtott a művészek számára, most pedig egy új dimenzióban kel életre: a digitális festővásznon. A jól ismert épületei  mint a Parlament, vagy éppen a Lánchíd megelevenednek egy festő szemein keresztül, lenyűgöző részletességgel és színek gazdagságával.

A város jól ismert épületei  mint a Parlament, vagy éppen a Lánchíd megelevenednek egy festő szemein keresztül, lenyűgöző részletességgel és színek gazdagságával.

A digitális művészet és Budapest találkozása nemcsak az alkotók számára jelent kihívást és inspirációt, hanem a város iránt érdeklődők számára is új módon mutatja be annak megjelenését.

Turistaként egy város felfedezése mindig izgalmas és inspiráló élmény. Míg a helyiek gyakran átugorják a mindennapi látványt, hiszen hozzászoktak a város arcához és hangulatához, addig az utazók számára minden egyes épület, utca kanyar és történelmi emlék felfedezésre vár. 

Az általunk megálmodott digitális festmények lehetőséget teremtenek arra, hogy azok, akik már jól ismerik Budapestet, újra felfedezhessék azt, mintha először lépnének a városba.

A színek játéka és az árnyékok kifinomult alkalmazása az élettel teli városképet varázsolja a vászonra.

Az Animatiqua csapata hisz abban, hogy egy jó imázsfilm nem csak mutat, hanem mesél is. Olyan vizuális történeteket készítünk, amelyek segítenek a brandeknek kiemelkedni és meggyőzni az üzleti partnereket. Ha kíváncsi vagy, hogyan tehetjük ezt meg a te vállalatod számára is, kattints ide és lépj kapcsolatba velünk!