Blog

Animatiqua blog

 

Egy blog a videókról, videókészítésről, imázsfilmekről, logóanimációk létjogosultságáról, a showreelek világáról, és mindenről, ami mozgókép.

3 tényező, amit ismerned kell, ha exkluzív imázsfilmet szeretnél

Az imázsfilm lényege pontosan az lenne, hogy a márkát egyedien, megjegyezhetően mutassa be, így ha szolgaian belesimul a felhozatalba, akkor nem tölti be a funkcióját. Mit tehetünk azért, hogy tucattermék helyett egy márkaspecifikus és emblematikus alkotás készüljön? A mai cikkben ezt a problémát járjuk körül.

Miért tűnhetünk ki a tömegből a 3D animáció segítségével?

Minden téren a videós tartalmak hódítanak, ezért az imázsfilm, showreel hiánya hamar piaci előnyhöz juttatja a konkurens vállalkozásokat. Miután a videóra való igény megszületik, gyakran találkozunk azzal, hogy a hagyományos filmes módszerek zátonyra futnak, amennyiben a termék még nem készült el, a szolgáltatás vizuálisan nehezen megfogható, esetleg üzleti, jogi megkötések vannak a területen, nem lehet forgatni, titkos a gyártási metódus.

A montázsfilmben, showreelben rejlő lehetőségek

Tisztázzuk elsőként, mit is értünk montázsfilm vagy showreel alatt? Ezek a filmipari kifejezések alapvetően egy nagyon látványos slideshow-t, bemutatót takarnak, egy filmes előzetest, amely képes beharangozni, hogy mire számíthatunk az adott vállalkozástól, terméktől vagy szolgáltatástól