Elképzelted már valaha Budapestet Legóból? Ezzel az ötlettel játszva új, színes perspektívában láthatjuk a várost. Ez a játékos megközelítés új kalandokat ígér mindenkinek.

 

A Lego Széchenyi Fürdő hűen visszaadja Budapest híres termálfürdőjének eleganciáját és hangulatát. A részletgazdag kockákból épült medencék és pavilonok színes és játékos módon idézik fel a fürdő történelmi szépségét.

 

A Szent István Bazilika impozáns épülete büszkén emelkedik ki a város kockákból épült látképéből, hűen visszaadva a valóságos templom monumentalitását. A sétáló utcák tele vannak nyüzsgő  figurákkal, akik élvezik a város pezsgő életét, miközben a karakterisztikus sárga villamosok vidáman zakatolnak a síneken, hozzáadva a város jellegzetes közlekedési eszközeit az építményhez.

 

Az Animatiqua csapata hisz abban, hogy egy jó imázsfilm nem csak mutat, hanem mesél is. Olyan vizuális történeteket készítünk, amelyek segítenek a brandeknek kiemelkedni és meggyőzni az üzleti partnereket. Ha kíváncsi vagy, hogyan tehetjük ezt meg a te vállalatod számára is, kattints ide és lépj kapcsolatba velünk!