Ahogy sétálunk Budapest utcáin, szinte minden sarokban találunk egy-egy történelmi épületet vagy emléket, amik a város gazdag múltját és kultúráját idézik. Azonban elképzelni is izgalmas lehet, hogy mi lenne, ha ezeket az épületeket a színes festmények borítanák.

A mindennapjainkban gyakran elsétálunk elhagyatott és régi épületek mellett, úgy, hogy még egy pillantást sem vetünk rájuk. Gondoljunk csak bele, mennyi emléket őrizhetnek? Mi lenne, ha ezeket a számunkra értéktelennek hitt épületeket át adnánk a művészetnek?

Így elképzeltük, hogy milyen lenne Budapest, ha magára hagyott épületeit beborítanánk falfestményekkel, hiszen ez a műfaj a városi környezetet használja vászonként. Ez egy valódi művészeti forma, ami képes lenne újra életre kelteni ezeket a házakat, hogy falaikon keresztül elmesélhessék a saját történetüket és újra érdekessé váljanak  mindannyiunk szemében.

Megkíséreltük a különböző technikákat megjeleníteni, legyen az festék, spray vagy akár sablonok használata, így merészen bántunk a színekkel és formákkal. Úgy gondoltuk, hogy ezáltal a képzeletet és a valóságot ötvözve az utcák egyfajta művészeti galériává válhatnának.

Az ilyen projektek nem csupán a város vizuális megjelenését változtathatnák meg, hanem közösségi élményt is teremthetnének, mivel az emberek megoszthatnák egymással az épületek által inspirált élményeiket és érzéseiket.

Az Animatiqua csapata hisz abban, hogy egy jó imázsfilm nem csak mutat, hanem mesél is. Olyan vizuális történeteket készítünk, amelyek segítenek a brandeknek kiemelkedni és meggyőzni az üzleti partnereket. Ha kíváncsi vagy, hogyan tehetjük ezt meg a te vállalatod számára is, kattints ide és lépj kapcsolatba velünk!