Vissza

MTV top 40

A videógrafika az MTV Magyarország számára készült, amely vadonatúj megközelítést ad a vizuális megjelenéshez. 2-3 év alatt minden egyes programban - esetünkben a top 40-ben - megújul a teljes arculat. Ezek a programazonosítók általában gyorsan változnak és lüktetnek egymás után. Szándékosan próbáltuk megtörni ezt a folyamatot. Videónkhoz porcelán számokat készítettünk, majd darabokra bontottuk őket különböző részekre és különböző módon. Ezt a kamera segítségével erősen lelassítottuk, hogy elérjük a kívánt élményt. 1-től 40-ig elkészítettük az összes számot, majd összetörtük, ez a 3 másodperces elem. Ezen kívül 4 db 15 másodperces videó variációt is készítettünk a program érdeklődésének felkeltése érdekében. Az 1 perces videó a négy végső verziója.

Célunk egy vadonatúj arculat megalkotása - vizuális megjelenésben és dinamikában is -, amely teljesen eltér az MTV megszokott, jól bevált irányzataitól. Letisztult és minimalista stílus kialakítása, amely megközelíti a tartalmi kapcsolatokat. "A kevesebb több." - igyekeztünk vonzó megjelenést biztosítani - mottónk alapján - a háttérzenére is hasonlóan gondolva.

Az MTV egy nagyon menő és nyitott ügyfél, aki lehetővé teszi, hogy klisék vagy hétköznapi elemek nélkül új vizuális megjelenést alkossunk, ezért is szeretjük őket.