Vissza

A Magyar Bor archív filmje

Eddig Budapest eltűnt épületei voltak porondon, most azonban a magyar borkultúráé a főszerep. Régi fotókon, képeslapokon és egy mindenre elszánt csapaton kívül nincs is másra szükségünk, ahhoz, hogy felelevenítsük a régmúlt értékeit. A film egy hosszas, azonban nagyon látványos animációs technikával készült, amelyet 3D elemekkel egészítettünk ki. A fáradtságos munka azonban kifizetődik, amikor az állóképek végül életre kelnek. Szinte úgy érezhetjük egy időutazáson veszünk részt, amikor nagyszüleink szemével látjuk a világot.

És kiknek lehet érdekes mindez?

Önkormányzatoknak, múzeumoknak, vállalatoknak és bármilyen intézménynek, akik nagy múltra tekinthetnek vissza. A saját fotóarchívum csak hab a tortán, de ha nincs az se baj! Csapatunk felkeresi a legmegfelelőbb képeket.

Célunk, hogy az igényeknek legmegfelelőbb anyagot hozzuk létre, így a filmben arra terelődik a hangsúly, amit szeretnénk közvetítetni. Legyen szó értékteremtésről, fejlődési történet bemutatásáról vagy csak a múlt jelentős eseményeinek felidézéséről, mi azon dolgozunk, hogy látványos módon keltsük életre a múltat.