A Pénzjegynyomda 1925 óta nyomtatja Magyarország pénzeit, okiratait.  Ebben a pozícióban a folyamatos megújulás és az örökség megőrzése a fő cél. Az Animatiqua csapata ennek szellemében dolgozik, hogy a vállalatok történetét egyedi imázsfilmek segítségével mesélje el, kombinálva a hagyományos értékeket a legújabb technológiai innovációkkal.

A cél, hogy bemutassuk a vállalatok képességeit és eredményeit, miközben kiemeljük azokat az értékeket, amelyek elősegítik az újítást és a fejlődést. Az Animatiqua által készített filmek különleges módon mutatják be, hogyan ötvözhető a múlt a jövőbe nyitott innovációval.

Az Animatiqua kiemelt technológiája a track motion

A track motion a mozgó képeken belül lehetővé teszi a dinamikus és stílusos tipográfiai elemek integrálását. Ez a technika azt jelenti, hogy a szövegek és feliratok mozognak a képernyőn, követve a kamera mozgását vagy a film dinamikáját. Ezáltal a vizuális üzenetek sokkal érdekesebbek és figyelemfelkeltőbbek, ami növeli a nézők élményét és jobban bevonja őket a történetbe.

Ez a modern megközelítés lehetővé teszi, hogy a vállalatok egyedi és innovatív módon mutathassák be magukat, kiemelve a brandjüket és az általuk képviselt értékeket. A track motion alkalmazásával a tipográfiai elemek nem csak informálnak, hanem részévé válnak a vizuális történetmesélésnek, erősítve a márkakommunikációt. A projekt során nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a filmek ne csak szakmai hitelességet sugározzanak, hanem erősítsék a vállalat modern, előretekintő képét is. Segítségünkkel a vállalatok képesek hatékonyan kommunikálni vállalati értékeiket és elkötelezettségüket a kiválóság iránt.

Az Animatiqua büszke arra, hogy a történetmesélés új módszereivel képes hitelesen képviselni a vállalatokat, kiemelve azok prémium minőségét, technológiai fejlettségét és megbízhatóságát. Engedjék meg, hogy a történetüket is ilyen egyedülálló és innovatív módon meséljük el.

Minden projektünk közös munka de a siker mögött álló kulcsfigura, a cég vezetője Kondacs András, akinek irányítása alatt a vállalat úttörő szerepet vállalt a mesterséges intelligencia alkalmazásában a vizuális történetmesélés terén. A “La Femme Magazin 50 Tehetséges Magyar Fiatal” programjának díjazottjaként, és számos szakmai fórumon tudását megosztva, különleges figyelmet fordít arra, hogy a munkáik a legújabb technológiai innovációkat használják fel. Az AI iránti szenvedélye nem csak az iparágban való kiemelkedésre ösztönzi őt, hanem lehetővé teszi, hogy előre lássa és formálja a jövő vizuális kommunikációját. Vezetése alatt a vállalat magas szinten integrálta a mesterséges intelligenciát a projektjeibe, így hozva létre azokat a lenyűgöző és innovatív imázsfilmeket, amelyek már számos vállalat számára nyújtottak értéket, beleértve a Pénzjegynyomdát is. Elkötelezetten dolgozik azon, hogy minden projektben új dimenziókat nyisson meg, megmutatva, hogy a technológia és a kreativitás határtalanul ötvözhető.

Az Animatiqua csapata hisz abban, hogy egy jó imázsfilm nem csak mutat, hanem mesél is. Olyan vizuális történeteket készítünk, amelyek segítenek a brandeknek kiemelkedni és meggyőzni az üzleti partnereket. Ha kíváncsi vagy, hogyan tehetjük ezt meg a te vállalatod számára is, kattints ide és lépj kapcsolatba velünk