A G-SMT az innováció és precizitás szinonimája az elektronikai gyártás terén. Az ügyfélközpontúság és a minőség iránti elkötelezettségük, ISO szabványokkal igazolva, biztosítja a piacvezető technológiai megoldásokat. Rugalmasságuk és a folyamatos fejlesztések által képesek testreszabott szolgáltatásokat nyújtani, amelyek maximálisan megfelelnek partnereik igényeinek. A G-SMT nem csak gyártó és beszállító, hanem megbízható partner a fejlődés útján.

 

Az Animatiqua és a G-SMT Hungary Kft. közötti együttműködésében egy olyan imázsfilm megalkotása volt a cél, ami több, mint egy egyszerű vállalati bemutató; egy olyan művészeti alkotás, amely a legmodernebb technológiát ötvözi a klasszikus elemekkel, és ezzel új irányokat nyit a marketingben. Az imázsfilmek kiemelkedő marketingeszközök, amelyek lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy saját szemszögükből meséljék el történetüket, bemutassák értékeiket, céljaikat, termékeiket, és szolgáltatásaikat. Ezek a filmek döntő szerepet játszanak a márkakép formálásában és a célközönség érzéseinek, valamint véleményének befolyásolásában. Erőteljes emocionális hatást képesek gyakorolni a nézőkre, ami elősegíti a márkával való személyes kapcsolódást. Ezen túlmenően hozzájárulnak a vállalat márkájának erősítéséhez, lehetővé téve, hogy egyedi identitását, értékeit és kultúráját a középpontba helyezze.

 

A projekt szívében az AI által generált LEGO figurák állnak, amelyek azonnal felhívják a figyelmet a technológia és a kreativitás páratlan ötvözetére. Az AI technológia bevetésével az Animatiqua csapata képes volt megalkotni bármilyen LEGO figurát, amit csak el tudtak képzelni. Így nem kellett ragaszkodniuk a fizikailag létező készletek korlátaihoz. Ez a megközelítés nem csak hogy innovatív és figyelemfelkeltő, de gazdaságilag is rendkívül előnyös. A hagyományos animációs technikákhoz képest – ahol a speciális készletek beszerzése és testreszabása jelentős költségekkel és időráfordítással jár -, az AI által generált figurák használata több millió forintos megtakarítást jelentett, miközben jelentősen felgyorsította a gyártási folyamatot.

 

A film nem csupán a technológiai újításokra helyezi a hangsúlyt, hanem az üzenet közvetítésének módjára is. A narráció alkalmazása lehetővé tette, hogy a bonyolult technikai szakkifejezések és információk könnyedén befogadhatóvá váljanak a szélesebb közönség számára is. Ez az elem kulcsfontosságú a G-SMT üzenetének hatékony átadásában, mivel a vállalat szolgáltatásai magas szintű szakértelemre és műszaki tudásra épülnek. A film elkészítésével az Animatiqua és a G-SMT nem csak egy marketing eszközt hozott létre; egy olyan művészeti alkotást alkottak, amely inspirálja és informálja a nézőket.

 

Bár minden projektünk a csapatszellem eredménye, Kondacs András, cégünk vezetőjének előremutató gondolkodása adja a siker kulcsát. András, aki a “La Femme Magazin 50 Tehetséges Magyar Fiatal” díjazottja, kiemelkedő szerepet játszik a mesterséges intelligencia kreatív alkalmazásában. Az AI iránti elkötelezettsége nem csak az iparban való sikerre inspirálja, hanem a vizuális kommunikáció jövőjének alakítására is képessé teszi. Vezetésével vállalatunk innovatív módon ötvözi a technológiát és a kreativitást, új lehetőségeket teremtve ezzel a vizuális történetmesélés terén.

Az Animatiqua csapata hisz abban, hogy egy jó imázsfilm nem csak mutat, hanem mesél is. Olyan vizuális történeteket készítünk, amelyek segítenek a brandeknek kiemelkedni és meggyőzni az üzleti partnereket. Ha kíváncsi vagy, hogyan tehetjük ezt meg a te vállalatod számára is, kattints ide és lépj kapcsolatba velünk