Generatív AI-t csempésznének az iPhone-ba!

Generatív AI-t csempésznének az iPhone-ba!

Londoni premier botrány – 200 panasz után törölték a premiert

 

The Last Screenwriter”, az első teljesen mesterséges intelligencia által írt film londoni premierjét lemondták, miután 200 panaszt érkezett. A film egy híres forgatókönyv íróról szól, aki szembesül egy AI által írt forgatókönyvvel, ami jócskán felülmúlja az ő munkáját. A projekt célja az volt, hogy kiderítsék, képes-e az AI helyettesíteni az embereket a művészetben és történet mesélésben. A film július 11-én ingyenesen elérhető lesz otthoni megtekintésre.

 

 

Apple és Meta egy ágyban? Generatív AI-t csempésznének az iPhone-jaidba!

 

Az Apple és a Meta a generatív AI integrációjáról tárgyalnak, a Meta platformjának iPhone-okba való beépítését fontolgatják. Az Apple, amely nemrég bejelentette saját AI rendszerét, más AI cégekkel, például a Google-lel és az Anthropic-kal is tárgyalásokat folytat technológiáik összeolvasztásáról különböző régiókban. A tárgyalások célja, hogy az AI vállalatok termékei szélesebb körben elérhetővé váljanak, miközben az Apple hangsúlyozza a magánszféra védelmét az AI funkciók bevezetésével. Az üzletek anyagi vonzatai egyelőre nem tisztázottak, de prémium előfizetések értékesítéséről is szó lehet az Apple platformján keresztül.

 

 

Broadcom és ByteDance összefog: Az új AI chip betör az amerikai korlátozások mögé?

 

A Broadcom és a TikTok gyártója, a ByteDance egy fejlett AI chip közös fejlesztésén dolgoznak. Az 5 nanométeres technológiára épülő chipet a tajvani TSMC gyártja, és a tervek szerint nem esik az Egyesült Államok Kína elleni export korlátozásai alá. A chip fejlesztési fázisban van, és várhatóan jövőre kezdődik a gyártás, segítve a ByteDance-et AI alkalmazásaik működtetésében és fejlesztésében, beleértve a népszerű Doubao chatbotot is.

 

 

Digitális klón 5 perc alatt? Itt a Synthesia új AI csodája!

 

Az Nvidia által támogatott AI startup, a Synthesia bemutatta legújabb fejlesztéseit, amelyekkel AI avatárok hozhatók létre csupán egy telefon vagy webkamera használatával, mindössze öt perc alatt. Az új funkciók lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy saját digitális másolatukat hozzák létre bárhonnan, hangjukat is klónozva, így az avatárok több nyelven beszélhetnek. A cég mostantól teljes alakú avatárok készítését is támogatja, és egy új AI videó asszisztenst is bemutatott.

 

 

Meta AI asszisztens mostantól Indiában is!

 

A Meta AI asszisztens mostantól elérhető Indiában a WhatsApp, Facebook, Messenger és Instagram alkalmazásokban. Az AI, amely a Meta Llama 3 modellre épül, valós idejű keresési eredményeket nyújt és segít a felhasználóknak információkat szerezni vagy kérdéseket feltenni a posztokkal kapcsolatban. Továbbá képes képeket animálni, kreatív tartalmakat generálni, és olyan feladatokban segíteni, mint az önéletrajz készítés vagy egy utazási terv összeállítása.

 

Az Animatiqua csapata hisz abban, hogy egy jó imázsfilm nem csak mutat, hanem mesél is. Olyan vizuális történeteket készítünk, amelyek segítenek a brandeknek kiemelkedni és meggyőzni az üzleti partnereket. Ha kíváncsi vagy, hogyan tehetjük ezt meg a te vállalatod számára is, kattints ide és lépj kapcsolatba velünk!

 

You may also like this