Üdvözlünk a blogunkon, ahol az Animatiqua stúdió legújabb projektjét, a “Budapest Születése” című filmet mutatjuk be. Ez a film nem csupán egy alkotás, hanem egy kulturális és történelmi utazás Budapest szívébe.

 

Kondacs András vezetésével és rendezésével, csapatunk több mint egy évig tartó kutatómunkát végzett, hogy újraalkossa Budapest történetét 1873-tól napjainkig. A film elkészítéséhez több mint 80,000 archív fényképet böngészve válogattunk, és a legmeghatározóbb 140-et alkalmaztuk. A parallax technika segítségével a régi fotók életre keltek, így a nézők egyedi módon tapasztalhatják meg a történelmet.

 

 

A film vizuális és narratív elemeiben egyensúlyt teremtettünk. Hámori Gabriella narrációjával, Nyáry Krisztián szövegével Budapest személyes hangján szólal meg, amely egy új dimenziót ad a város értelmezéséhez.

 

A “Budapest Születése” egyedülálló projektünk nem csak látványos, hanem mélyrehatóan tájékoztató is. A film nem csak a múltról mesél, hanem a jelen Budapestjének megértéséhez is hozzájárul.

 

A film elérhető a YouTube-on, és reméljük, hogy nézőink számára értékes betekintést nyújt Budapest gazdag kulturális és történelmi örökségébe.

 

 

Ez a film az Animatiqua csapatának szenvedélyes munkájának és kreativitásának gyümölcse, amely reményeink szerint nem csak szórakoztat, hanem gondolkodásra is ösztönöz.

 

Mi, az Animatiqua csapata, szeretnénk kifejezni mély hálánkat mindenkinek, aki segített megvalósítani ezt a különleges projektet. Együttműködésük nélkül a “Budapest Születése” nem jöhetett volna létre.

 

 

Ezen a filmen dolgozni igazán megtisztelő élmény volt számunkra. Budapest történelme és kulturális öröksége mélyen megérintett minket, és inspirált arra, hogy valami igazán különlegeset hozzunk létre. Reméljük, hogy ez a film nem csak szórakoztat, hanem arra is ösztönöz, hogy mindenki felfedezze és értékelje ezt a csodálatos várost, amely annyi történelmet és szépséget rejt magában.

 

Köszönjük, hogy velünk tartottak ezen a lenyűgöző utazáson Budapest szívébe.

 

Az Animatiqua csapata hisz abban, hogy egy jó imázsfilm nem csak mutat, hanem mesél is. Olyan vizuális történeteket készítünk, amelyek segítenek a brandeknek kiemelkedni és meggyőzni az üzleti partnereket. Ha kíváncsi vagy, hogyan tehetjük ezt meg a te vállalatod számára is, kattints ide és lépj kapcsolatba velünk!