Amikor Budapest városát LEGO formájában képzeljük el, nemcsak a gyermeki fantázia és a kreativitás találkozik, hanem egy történelmi és kulturális örökség újraértelmezése is megvalósul a színes építőkockákon keresztül.

Képzeljük el a Parlament épületét, amelyet aprólékos részletességgel raknak össze több ezer apró darabkából. A gótikus stílusú tornyok és az oromzatok olyan valósághűek, hogy szinte halljuk, ahogy a Duna hullámai csobognak mellette. Nem messze innen, a Halászbástya fehér kőből épült tornyai és ívei is felépülhetnének, kínálva egy fantasztikus kilátást az általunk megépített városra.

A Hősök tere monumentális szobrai, az Andrássy út elegáns, sorban álló házai, vagy a Széchenyi Fürdő barokk pompája is megjelenhetne az építő kockák segítségével, minden egyes elem a magyar főváros egy-egy ikonikus darabját hozva el otthonainkba.

A LEGO Budapest a város életérzését is megragadná. A Váci utca nyüzsgő turistái, a Margitszigeti futók, vagy a Gellért-hegyen piknikező családok mind-mind LEGO figurák formájában elevenedhetnének meg.

Ha léteznének hivatalos Budapest építőkészletek, kétségtelenül népszerű gyűjtői darabokká válnának. Nemcsak a magyarok, hanem a világ számos tájáról származó rajongóknak kínálnának egy darabka Magyarországot, ötvözve a művészetet, történelmet és építészetet egyetlen kreatív és interaktív csomagban.

Egy ilyen sorozat remekül illeszkedne a LEGO City vagy Architecture vonalak közé, bővítve azokat egy új, izgalmas helyszínnel. Az ilyen szettek nemcsak az építőkészlet szerelmeseinek kínálnának örömet, hanem azoknak is, akik a világ távoli szegleteiben élnek, és talán még sosem jártak a magyar fővárosban.

 

Az Animatiqua csapata hisz abban, hogy egy jó imázsfilm nem csak mutat, hanem mesél is. Olyan vizuális történeteket készítünk, amelyek segítenek a brandeknek kiemelkedni és meggyőzni az üzleti partnereket. Ha kíváncsi vagy, hogyan tehetjük ezt meg a te vállalatod számára is, kattints ide és lépj kapcsolatba velünk!